Dagbehandeling Het Boshuys

Woont u nog thuis, maar staat u al op de wachtlijst voor het verpleeghuis? Of moet u nog revalideren na een opname in het ziekenhuis of een revalidatieafdeling? Dan kan dagbehandeling of overbruggingszorg een oplossing zijn. Hier krijgt u overdag begeleiding en zorg. Het liefst op een sfeervolle, rustgevende plek. Bij ons vindt u die op onze afdeling Het Boshuys.

Voor wie is dagbehandeling geschikt

Thuis wonen kan lastig worden als u niet meer zonder hulp van uw partner of familie kunt. Dagbehandeling geeft dan ritme, structuur en rust. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij beginnende dementie. Of bij lichamelijke beperkingen door een CVA of een ziekte als parkinson of reuma. U komt een of meerdere dagen per week naar Het Boshuys. Voor dagbehandeling is een indicatie van het CIZ nodig. Uw huisarts kan u hier meer over vertellen.

Oog voor wie u bent

Ondanks uw indicatie komt u vooral bij ons als de persoon die u bent. Met uw eigen verhaal en eigen interesses. Daar passen we onze begeleiding zoveel mogelijk op aan. We kijken naar persoonlijke wensen; wat vindt u leuk? Hier betrekken we uw familie ook bij. En we denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Kan iets niet meer met rechts? Dan kan het vast nog wel met links. Voortdurend meedenken is een van onze kwaliteiten.

Activiteiten en verenigingen van het Uitbureau

In onze zorg gaan we uit van een zo fijn mogelijke dag voor u. Die vindt u in onze persoonlijke aandacht én in alles wat er in Oudshoorn te beleven is. Oudshoorn heeft een zeer actief Uitbureau dat voor veel activiteiten en een bruisend verenigingsleven zorgt. Naast de activiteiten op Het Boshuys kunt u ook deelnemen aan een van de verenigingen. Van de Tuinclub tot de Herensoos. Meer over het lidmaatschap leest u in de informatiemap

Contact met Het Boshuys

Het Boshuys ligt op de eerste etage van Verpleeghuis Oudshoorn. U kunt het team van Het Boshuys telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op 0172 467 425. U kunt ook een e-mail sturen naar: dagbehandeling@alrijne.nl.

“De dagen dat mijn man naar Het Boshuys gaat, kan ik leuke dingen doen om weer op te laden”
Partner van een deelnemer aan de dagbehandeling
Partner van een deelnemer aan de dagbehandeling
  • Liefdevolle zorg met aandacht voor uw verhaal
  • Verrassend veel te doen en te beleven
  • Zelfstandigheid, vrijheid en eigen keuzes staan centraal

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over wonen in Oudshoorn kunt u gerust contact met ons opnemen. Wilt u zelf een kijkje nemen? Even sfeer komen proeven in Oudshoorn? Wij ontvangen u graag! 

Vragen over zorg of een rondleiding?

Bel met onze medewerkers van zorgbemiddeling: 0172 467 436 of regel direct via onze website:

Adres

Verpleeghuis Oudshoorn
Henry Dunantweg 21
2402 NM Alphen aan den Rijn

Advies navigatie: Meteoorlaan 4  

Telefoonnummer

Route