Zo vindt u gemakkelijk informatie over onze zorg en wonen in Oudshoorn. En u kunt alvast sfeer proeven via foto's, ervaringsverhalen en de informatiemappen. 

U kunt via onze website gemakkelijk in contact met ons komen, bijvoorbeeld om advies te vragen over wonen of het aanvragen van een rondleiding. Maar ook kunt u een terugbel-verzoek achterlaten. Daarnaast heeft de website een actuele activiteitenkalender en vindt u onze faciliteiten terug. 

Het lettertype van onze website is extra groot en indien u dit wenst kunt u de teksten laten voorlezen. We maken gebruiken van iconen wat het scannen van een pagina makkelijk maakt. Daarnaast kunt u de website goed via uw tablet of mobiele telefoon bekijken, omdat de website geschikt is voor mobiele weergaven.

We hopen dat u snel de juiste informatie kunt vinden en dat u gemakkelijk contact met ons kunt opnemen. De afgelopen tijd hebben onze medewerkers hier hard aan gewerkt. Dat blijven we doen. Deze website wordt continu verbeterd. Ook met uw hulp. Heeft u een suggestie? Of kunt u iets niet goed vinden? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: communicatie@alrijne.nl​.

Oudshoorn, een verpleeghuis van Alrijne

Oudshoorn is een verpleeghuis van Alrijne Zorggroep, waaronder ook Verpleeghuis Leythenrode en Alrijne Ziekenhuis onder vallen. Door deze unieke combinatie hebben we veel kennis over ouderenzorg in huis. Wij werken nauw samen met het ziekenhuis.