Activiteiten

Wie Oudshoorn zegt, zegt activiteiten. Er is bij ons verrassend veel te doen en te beleven. Actief blijven is namelijk gezond, leuk en maakt de dag waardevol. En samen dingen doen is altijd fijn. Dus ook uw partner of familie is vaak welkom. Wilt u weten wat er te doen is deze week in Oudshoorn? Bekijk dan onze agenda (hieronder), de nieuwsbrief of stap eens binnen bij het Uitbureau op Het Dorpsplein.

Activiteiten van het Uitbureau

Een dag met een fijne invulling en met activiteiten die passen bij wie u bent. Of die misschien wel een nieuw talent in u naar boven halen. Dát is waar we in Oudshoorn graag voor zorgen. Ons Uitbureau zorgt er daarbij voor dat er genoeg is om uit te kiezen. Van gratis activiteiten als de Pleinmiddag en het zondagsconcert tot de extra uitjes. Wilt u zwemmen of mee naar het strand om een visje te eten? Vliegtuigspotten of naar het winkelcentrum? 

Onze verenigingen

Het Uitbureau onderhoudt ook een bruisend verenigingsleven. U kunt tegen betaald lidmaatschap deelnemen aan een of meerdere verenigingen. Net als thuis dus. Van de Tuinclub, Breiclub of Yogaclub tot de Herensoos. Meer informatie vindt u in de folder van het Uitbureau of bij een van onze medewerkers.

Het Uitbureau is geopend van maandag tot en met vrijdag:

Ochtend: van 10.30 uur tot 12.00 uur
Middag: van 14.00 uur tot 17.00 uur

Het Uitbureau is ook telefonisch te bereiken op 0172 467 477 of 0172 467 335.

Met mantelzorgers en vrijwilligers

Als partner en familie bent u vaak net zo welkom bij evenementen en uitjes. Niets is toch leuker dan sámen iets beleven? Zo blijft u deel van elkaars leven. Naast alle mantelzorgers zijn onze vrijwilligers van onschatbare waarde bij al onze activiteiten. Zij ondersteunen de Uitbureaumedewerkers en zijn een helpende hand en luisterend oor waar dat nodig is. En natuurlijk de basis voor de gezellige sfeer in Oudshoorn. Ook aan de slag als vrijwilliger in Oudshoorn? Kijk dan op de pagina Vrijwilligerswerk.

Nieuwsbrieven Uitbureau

Kijk op de pagina Nieuwsbrieven Uitbureau voor alle nieuwsbrieven. 

 

Mijn moeders ogen glommen als sterretjes bij het uitje in het Feijenoord stadion”
Dochter van een bewoonster
Dochter van een bewoonster
  • Liefdevolle zorg met aandacht voor uw verhaal
  • Verrassend veel te doen en te beleven
  • Zelfstandigheid, vrijheid en eigen keuzes staan centraal

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over wonen in Oudshoorn kunt u gerust contact met ons opnemen. Wilt u zelf een kijkje nemen? Even sfeer komen proeven in Oudshoorn? Wij ontvangen u graag! 

Vragen over zorg of een rondleiding?

Bel met onze medewerkers van zorgbemiddeling: 0172 467 436 of regel direct via onze website:

Adres

Verpleeghuis Oudshoorn
Henry Dunantweg 21
2402 NM Alphen aan den Rijn

Advies navigatie: Meteoorlaan 4  

Telefoonnummer

Route