Medewerkers

Hartelijk welkom bij Oudshoorn, een verpleeghuis van Alrijne.

Namens alle collega’s van Oudshoorn heet ik u van harte welkom. Mijn naam is Annemiek van den Broek, locatiemanager a.i. Oudshoorn.

Wij bieden u comfort als u niet meer zelfstandig kunt wonen. Oprechte aandacht is er voor u en mijn collega’s. Iedereen doet er bij ons toe. Met elkaar werken wij dagelijks met volle overgave om u of uw familielid een gevoel te geven dat u, ondanks dat u niet in uw eigen thuis situatie verblijft, een thuis gevoel ervaart. We willen ervoor zorgen dat mensen, zowel bewoners als collega’s zich thuis voelen in Oudshoorn. Kwaliteit van leven en waarde toevoegen aan de beleving van de dag is voor ons belangrijk. Ieder mens is anders. Daarom is de eigenheid (het uniek zijn) en eigen regie (autonomie) van mensen ons vertrekpunt.

Het is een voorrecht om directeur van deze mooie locatie te zijn. Ik ben trots op mijn collega’s die zich dagelijks inzetten om uw verblijf in Oudshoorn zo passend mogelijk te laten zijn. Ik hoop oprecht dat Oudshoorn de beste plek voor u is. Natuurlijk kunnen wij het niet zo maken zoals u thuis gewend was, maar samen met u zoeken we naar de meest optimale woonomgeving en dienstverlening. Collega’s van de woningen vertellen graag in een gesprek met u hoe wij dit doen.

Tot ziens in Oudshoorn! Schroom niet om mij aan te spreken.

Medewerkers

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Een team van verzorgenden en verpleegkundigen staat dag en nacht voor u klaar om juiste en liefdevolle zorg te geven. Een van de medewerkers is uw vaste aanspreekpunt. Naast de dagelijkse zorg kan deze medewerker adviezen geven, vragen beantwoorden en overleggen met de arts. Hiernaast heeft u ook een vaste arts, de specialist ouderengeneeskunde. Uw medische zorg valt onder zijn/haar verantwoordelijkheid. De specialist ouderengeneeskunde kan verschillende behandelaars inschakelen om uw situatie te beoordelen en te behandelen. 

Voorbeelden van deze behandelaars zijn bijvoorbeeld een diëtist, ergotherapeut, fysiotherapeut, psycholoog of logopedist. Onze beweegagogen zorgen dat u niet 'stil zit' en dagen u graag uit. En welke activiteiten hebben onze medewerkers van het Uitbureau u allemaal te bieden? Natuurlijk zijn ook onze vrijwilligers heel belangrijk. Zij geven extra zorg en aandacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.