Veertig jaar later is Oudshoorn een verpleeghuis dat is ingericht als een dorp met straten en een dorpsplein en zich kenmerkt door zijn kleinschalige woonvorm. Met 22 woningen met elk acht bewoners biedt het zorg aan meer dan 250 cliënten. Het jubileum wordt op een bijzondere, muzikale manier gevierd, waaraan bewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers samen deelnemen.

Samen zingen

Om dit onder de aandacht te brengen en het veertigjarig bestaan van het verpleeghuis op een bijzondere manier te vieren, zingen medewerkers, bewoners, familie en vrijwilligers samen!

Op donderdagochtend 9 en 16 november start het SamenKoor, een gezamenlijk initiatief van Oudshoorn en Care&Culture, ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van Oudshoorn.

Dit koor, dat speciaal voor dit project is opgericht, bestaat uit bewoners, familie van bewoners, medewerkers en vrijwilligers en staat onder leiding van een professionele dirigent uit de stal van Care&Culture.

Op vrijdag 17 november, de dag waarop het jubileum wordt gevierd, vindt de eerste én enige “uitvoering” van het Samenkoor plaats om 15.00 uur.