Zo’n 1000 collega-verpleegkundigen en verzorgenden uit de regio ontmoetten elkaar tijdens de voorstelling. De theatermakers brachten met een interactief drieluik aan scènes en liedjes een ode aan het mooie beroep. Zonder de ogen te sluiten voor de uitdagingen van nu en de toekomst.

Tijdens het afsluitende deel kwamen afgevaardigden van de Verpleegkundige en/of Verzorgende Adviesraden ((V)VAR) en de Professionele Adviesraden (PAR) het podium op. Onder leiding van de WaardenLaders gingen zij in gesprek met elkaar en met de collega’s in de zaal. Om zo een podium te geven aan samenwerking en professioneel leiderschap in de regio, zodat we samen hoopvol en positief vooruit kunnen gaan.

 

“De voorstelling is herkenbaar, inspirerend, rebels, ontroerend en ik heb heel erg gelachen.” Annika, verpleegkundige verpleegafdeling chirurgie en VAR-lid

 

Deelnemende organisaties

Het samenbrengen van verpleegkundigen en verzorgenden voor deze theatershows van de Waardenladers is een initiatief vanuit Alrijne Zorggroep. Daarnaast doen ook LUMC, Libertas Leiden, Roomburgh, ProCura, Basalt, Marente, Rijn en Duin en ActiVite mee aan dit initiatief.

Met dank aan

De kaarten voor de voorstelling zijn gesponsord door het Wijnaendts Francken/Boekee Steunfonds. Zorg & Zekerheid verzorgde een gezonde traktatie voor alle bezoekers.