Oudshoorn

De titel van de tentoonstelling in verpleeghuis Oudshoorn is ‘De wijsheid op handen gedragen’. De medewerkers van het Uitbureau combineren in deze tentoonstelling de uitspraken van de desbetreffende bewonder met een foto van hun handen. Een prachtig voorbeeld van zo’n gezegde is: “Tevreden worden is een groot geluk, tevreden blijven een meesterstuk.” Op de bijbehorende foto houden de bewoners iets vast wat kenmerkend is voor hen. De tentoonstelling is voor bewoners, medewerkers en bezoek van bewoners te bewonderen in het Uitbureau. Andere geïnteresseerden kunnen de tentoonstelling digitaal zien via deze video.

Leythenrode

In verpleeghuis Leythenrode heet de tentoonstelling 'Is leven een wijsheid?'. Hier zijn de uitspraken van de bewoners onderbouwd met een portretfoto van de bewoner in de eigen leefomgeving. Het zijn zeer krachtige foto’s die echt een verhaal vertellen. De tentoonstelling is voor bewoners, medewerkers en bezoek van bewoners bij ons te bewonderen in de gang richting de Pyramide. Ook deze tentoonstelling is digitaal te bekijken met deze video

Beide tentoonstellingen zijn officieel geopend door een medewerker van het Uitbureau en een bewoner die een bijdrage heeft geleverd aan deze prachtige tentoonstelling.

Alle deelnemende bewoners aan dit bijzondere project ontvingen, naast uiteraard de eer, een bos kleurrijke tulpen als dank voor hun deelname.

De tentoonstelling blijft voor bewoners, medewerkers en bezoek van bewoners op locatie geopend tot en met eind mei.