Skip navigation
Onderdeel van Rijnland Zorggroep
oudshoorn logo
Onderdeel van Rijnland Zorggroep
volg ons | Contact en route | Print | tekst A A A
oudshoorn homepage

De Oever

Afdeling de Oever van Verpleeghuis Oudshoorn is een afdeling waar mensen met een chronische somatische (lichamelijke) aandoening kunnen verblijven.
de oever

Voor wie?

Afdeling de Oever is bedoeld voor mensen die door een chronische lichamelijke aandoening niet meer zelfstandig kunnen wonen en daardoor verpleeghuiszorg nodig hebben. U kunt hierbij denken aan chronische aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson, spierziektes, reuma of niet aangeboren hersenletsel (NAH). De benodigde verpleeghuisindicatie wordt afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Uw huisarts kan u hierover meer vertellen.

Ons zorgteam

De clusterleidinggevende stuurt de afdeling samen met de teamcoach aan. Daarnaast zijn er nog andere zorgverleners bij de zorg betrokken. Klik op de link voor meer informatie.

Hoe ziet afdeling de Oever er uit?

Oever
Herfstdecoratie in de lounge

Afdeling de Oever van Verpleeghuis Oudshoorn beschikt over 35 éénpersoonskamers. Op elke kamer is standaard een bed met nachtkastje, een kledingkast met kluisje en een stoel aanwezig. Daarnaast kan de cliënt, in overleg met het team, de kamer met eigen spullen inrichten. Op alle kamers is een televisieaansluiting aanwezig. Per twee kamers is een gedeelde badkamer met toilet en douche.

Er zijn vier huiskamers op afdeling de Oever waar onder andere de maaltijden worden genuttigd. Het centrale punt van de afdeling is de fraai ingerichte lounge waar cliënten, eventueel samen met hun bezoek, iets kunnen drinken. Bovendien worden hier regelmatig activiteiten voor de cliënten verzorgd. U kunt hierbij denken aan bloemschikken, schilderen, computeren, film kijken en een bezoek aan het bruin café.

Waar vindt u afdeling de Oever?

Afdeling de Oever bevindt zich op de tweede etage van Rijnland Ziekenhuis locatie Alphen aan den Rijn. In het gebouw volgt u de borden met nummer 74.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Monique Machielsen, clusterleidinggevende. Zij is op werkdagen telefonisch bereikbaar via de receptie van Verpleeghuis Oudshoorn T 0172 - 467 000.

Einde
Built on Yucan by Desk.nl
© Rijnland Zorggroep 2014 | Disclaimer